Jaap legt voor iedere vrouw een roos op bed. Er is nog nooit één vrouw in zijn leven geweest, laat staan drie, maar, “zo ben ik wel” zegt hij.
“Ik heb wat voor je meegenomen”
“Oh, thee”
“Wil je wat drinken?”
“Ja thee”😂
In zijn kas vertelt hij met passie over zijn knoppen.
Jaap zijn logeerweek kan beginnen!

Michelle lacht (hahaha) als ze vertelt dat ‘Indy’ de haan had doodgebeten (hahaha). Ze was er helemaal van over de flos! Ze vindt het maar niks dat de mannen haar niet komen helpen met het het eten maar legt de komkommerschijfjes het liefst op haar eigen manier op de sla.
Zeno is de filosoof van het stel. Hij quote (in sneakersokjes op klompen) “als je vragen hebt moet je ze stellen en dan krijg je antwoord.”

Wim vindt het nog te vroeg om te gaan sjansen. (Ik zou alvast beginnen Wim!!) Uiteraard ook hier een mooie quote van een van de dames: “Uien? Die vind ik niet lekker, dan krijg je zo’n uiensmaak in je bek.”
Wim voelt nog niet of de dames meer willen.. (Wim! Die korte spijkerbroekjes dragen ze niet voor niks!)

Steffie zit midden in het dekseizoen en vertelt haar mannen dat ze foto’s heeft van de baarmoeders maar dat ze ook best even van binnen mogen voelen.
Nou Stef, fisten op je eerste date, ìk heb het ze nog nooit aangeboden!

Marnix begint met de vraag wie de piepers jast. De vleesfokker is daar heel duidelijk in, daar begint hij niet aan.
Met zijn vieren in de kleine keuken worden de piepers gejast, de biefstuk gebakken en de bonen uit een blik in de pan gepleurd.

Heerlijke tv.