Bij Jaap hakt het er allemaal behoorlijk in. Hij voelt wel wat. Vlinders wil hij het niet noemen, maar toch vlinders.πŸ˜‚
Maar geen vlinders voor Marilyn. Jaap is volgens Yvon nog nooit bemind maar stuurt haar nu met tranen in zijn ogen naar huis.
Petra ziet haar kans schoon en wil hem een knuffel geven. Maar Jaap (die dus volgens Yvon nog nooit bemind is) vindt het wel zo netjes om daar even mee te wachten tot ze weg is.
Bij het eten is hij (de oogschaduw van) Marilyn alweer vergeten en hij grapt: “Ik ben altijd een onwijze opschepper zal ik maar even opscheppen?”

De vader van Steffie over de mannen: “Aan de maat kan het niet liggen.” Maar tijdens het keuzemoment zijn het opeens allemaal kleine ‘mennekes’. Aldus, Yvon.
Harold heeft trillende handjes en vertelt aan Yvon dat hij hoopt dat hij volgende week een dakdekker kan laten komen omdat hij dan een gat in het dak heeft gesprongen.😍
Na het strobaalmoment met Kevin is ze eruit, Kevin kan gaan en Harold is spontaan van zijn trillende handjes af.

Michelle laat haar mannen eens flink spuiten en vertelt dat “Moos” een mannenfobie heeft.
Zeno kan helaas gaan. “Maar”, zegt Michelle, “je moet vooral niet veranderen wie je BENT, blijf wie je BENT, je BENT een supertoffe gast.”

Wim laat de twee overgebleven dames aan zijn distels trekken. Marit voelt het vertrek van Marlies als een nieuwe start en Paula stelt: “Wim gaat geen koning flirt worden”.
(Wij wisten dat al PaulaπŸ˜‚)
En hoewel buurjongen Klaas even komt vertellen dat Wim ook slechte eigenschappen heeft, de dames blijven hem aanbiddend aankijken in hun korte broekjes met witte gympies.

Marnix denkt dat het niet ‘langdurig gaat duren’. Hij blijkt wel complimenteus: “Met Janneke is het is gewoon goed, het is niet lief, het is niet spannend het is niet mooi, het is niet geil, het is eigenlijk niks. Maar niks is ook iets.”
Mijn advies voor Janneke: meid ren voor je leven!!